Home » Lifestyle » Най-точният хороскоп за 2018 година -тази година може да бъде най-добрата от много десетилетия

Най-точният хороскоп за 2018 година -тази година може да бъде най-добрата от много десетилетия

Ще отворим завесата на тайната и ще ви кажем какво да очаква  и за какво да се подготви всеки знак на зодиака.

Вижте какви любовни приключения и съдбоносни промени са подготвили планетите за вашия зодиакален знак.

Овен
За Овен тази година ще бъде важна във всички сфери на живота. Шансът да промените целия си живот не се пада толкова често, така че бъдете готови! Захвърлете всичко и започнете нещо съвсем ново – едно важно нещо за Овните, които винаги са се хвалели със завидна способност да се възстановяват.

Но  2018 няма да бъде толкова лесно да влезете във възход – ще бъдете разкъсани между живота, който бихте искали да живеете, и това, което оставяте зад себе си.
Сложността на избора ще ви принуди да стоите неподвижни през следващите шест месеца, като размишлявате върху правилността на решението си. Готови ли сте да пожертвате всичко заради нова причина? Готови ли сте да поставите там всички амбиции и време? Наистина ли искате да кажете сбогом на настоящето завинаги и да влезете в нов живот? Не се притеснявайте, отговорите на въпросите ще бъдат по-близо до лятото, но опитът от емоционален стрес ще ви накара да помислите за подхода към живота и вашите собствени амбиции.

Вероятно сте твърде строги към себе си и не оценявате напълно вашите умения. Но постигането на желаната цел ще ви убеди в това. През януари-февруари (и след това отново през юли и август) ще има резки промени в личния фронт. И въпреки че изглежда, че се движите напред, няма да има окончателно прекъсване с миналото.

Положението в кариерата също ще измъчва душата ви. Звездите обещават да укрепят позициите ви и да се съгласите с дългосрочен договор, въпреки че смятате, че по този начин ще вържете ръцете си. Май и юни ще бъдат успешни финансово, август ще сте нестабилни, но до края на годината всичко ще бъде наред.

Телец
Основната движеща сила на 2018 г. за вас ще бъде Уран, планета на промяната, която ще влезе в знака ви през май. Ако преди да не можехте да намерите възможности да реализирате собствените си амбиции, тази година Уран ще ви предложи прекрасен шанс да промените живота си във всички възможни аспекти. Възможността за потенциално успешно бъдеще ще почувствате веднага: ще има реални перспективи, но не е нужно да се втурвате да ги приложите точно там.
Личният живот ще ви накара да мислите за бъдещето. Връзките, които започнаха да се забавят в края на миналата година, ще започнат да набират скорост с нова сила, достигайки етап, в който е необходимо да се вземат сериозни решения. Но не бързайте! Пауза през октомври е абсолютно необходима, за да приведете вашите мисли в ред.

Годината на Жълтото земно куче е една от най-вълнуващите години в кариерата ви – лунните и слънчеви затъмнения в горния сектор на хороскопа ви привличат все по-високо към звездите ! Крайният момент ще падне на август. Ако нещо се обърка, опитайте да погледнете ситуацията от различен ъгъл. Щом успеете, с удоволствие ще продължите да се движите в посоката, която сте избрали.

Май ще бъде най-успешният месец от финансова гледна точка, но през юли и декември, бъдете много внимателни. 2018 е годината на промяната, така че Телецът трябва да бъде много внимателен!

Близнаци
Вашите амбиции и способност да раждат всякакви идеи се възхищават навсякъде, но тази година мислите могат да бъдат толкова големи, че няма да е възможно да се превърнат в реалност. Сега животът ви е управляван от Нептун, който е безкраен източник на вдъхновение. Но обещавайки богатство и слава, Нептун никога не казва как да ги постигне.
През последните години се опитва да ви обуздае Сатурн. Нептун, който закачливо се установява в горния сектор на вашия хороскоп: Приятелите единодушно искат да спрете преследването мечти и да погледнете в бъдещето в реалистичен вид. Разумни съвети,  но все още няма да се предадете. Мощното влияние на Юпитер ще укрепи сегашната позиция и докато приближи Нептун.

Онова, за което мечтаете най-сетне ще стане възможно, но ще бъде необходимо да се работи усилено за постигане на поставените цели. Случаите на личен напредък има вероятност да останат на заден план. Изглежда, че връзката ще се повлияе съвсем различно.

Сериозни събития в кариерата ще има през януари и декември. В допълнение, юли ще имате сериозно финансово положение – вероятно сте се стремили към по-високо ниво.

Рак
Напоследък сте толкова свикнали да поставяте работата на първо място, че не можете да живеете по друг начин. Тази година обаче ще се изненадате и ще се радвате, защото сега ще имате възможност да определите приоритетите си, отделяйки най-важното от неща, които могат да почакат. Основната роля в това ще играе Уран, който до края на лятото ще остане в тази част от вашия хороскоп, която е отговорна за самореализацията.
Нещата ще влязат в нормален ритъм и със сигурност ще бъдете изумени как успявате да управлявате всичко това! В края на годината ще изпаднете в хаос за последен път, но не се тревожете за това. В любовната сфера 2018 ще ви постави пред избор. Сатурн, който е в областта на любовния хороскоп, призовава да се закрепите за съществуващите връзки като ги превърнете в постоянни, но Юпитер съветва, че трябва и да се радвате на живота.

Коя планета ще завладее личния ви живот – зависи от вас! Тази година също така се появяват финансови промени. Това, което някога изглеждаше необходимост, ще се превърне в лукс и обратно. Трябва да построите съвсем нов бюджет, но имайте предвид, че това ще отнеме няколко месеца.

Лъв
Ако винаги знаете, че вървите в правилната посока, ще трябва да ви разочаровам: пътят напред лъже – не е толкова пряк, но може да има неочакван обрат и да се намерите на кръстопът, за който не сте имали и идея. Шансовете са страхотни, и ще можете да погледнете по напълно нов начин, разделяйки живота на две половини – това, което беше преди 2018 г. и настоящето. Между другото, 2018 е това, което очаквахте!
Тази година, в знака си ще имате четири слънчеви и лунни затъмнения, които ще ви накарат да се вгледате добре в себе си и да направите необходимите корекции. Ще видите, че до края на годината няма да можете да се познаете. През последните няколко години трудностите от различен характер предотвратиха развитието на отношенията в посоката, в която вие и вашата втора половина се стремяхте.

Сега имате място за маневриране и време за вземане на правилното решение. Ако все още давате шанс на съществуващите отношения, тогава всичко ще бъде наред. И в края на годината ще имате истински щастлив край – можете спокойно да хванете любимия си за ръка и да стъпите заедно в едно щастливо бъдеще.

По време на работа ще имате допълнително натоварване, което може да ви навреди на здравето. Ако се чувствате в капан, потърсете по-скоро ново поле за себереализация. Най-благоприятните месеци от финансова гледна точка ще бъдат февруари, юли и септември. Внимателни бъдете в средата на юни, а в останалото – всичко ще бъде вълшебно!

Дева

В началото на годината се връщате обратно, имайки предвид възможността да се върнете към старо, или предишно местоживеене, където сте били добре и ви е било удобно. Но вратите, водещи към миналото, отдавна са заключени. Така че, приятели, просто вървете напред! Чувствайте се свободни да стъпите в непознатото бъдеще. Повярвайте ми, то е подготвило за вас много изненади.
Каквото и да се случи, винаги е за добро. На личния фронт ще видите появата на нова фигура. Познат приятел, нов колега на работа или стар съсед … Няма никакво значение! И веднага избухват искри, силно приятелство и взаимно доверие, които ще ви свържат от самото начало.

Има шанс новата година да ви донесе популярност в кариерата или дори нова работа, но в същата област. Да мислите за нови постижения ще бъде много по-приятно! От финансова гледна точка годината ще бъде успешна, без да броим няколко проблемни седмици през есента .

Везни
За всеки, който е роден под знака на Везни, романтичните взаимоотношения са основата, на която се основават всички сфери на живота. Така че промените в любовта ще доведат до промяна на амбицията, начина на живот и дори работата. Какво има там? Извънредно избухване на страст може дори да доведе до преместване в чужбина. Такива са, Везни …
Събитията от януари отново ще докажат, че сегашната ситуация ви е отегчила доста и ще откриете начин да я спрете. През април ще започнете нов романс и първата половина на годината ще мине като приказка. С настъпването на лятото новият роман ще се премести в стабилен коловоз, или ще изгори на пепел. Пролетният роман може да бъде заменен от летен, който ще ви отведе до напълно различен канал. До есента ще се почувствате уморени и ще вземете кратка почивка.

През юли очаквате нова позиция, на която вероятно иска да останете по-дълго. Може би точно това сте мечтали? Тази година може да бъде дяволски скъпа. Това обаче е цената на дългоочакваните промени. Между другото, ако не хвърляте пари неконтролируемо, тогава няма да има проблеми!

Скорпион
2018 е почти най-добрата година за Скорпионите през последните десет години! Влиянието на Юпитер ще даде безкраен поток от възможности, които ще ви позволят да разширите хоризонтите и да подобрите живота във всичките му аспекти. Натискът на Юпитер ще ви причини някакъв дискомфорт, защото подаръците на патрона трябва да се използват или сега, или никога.
Юпитер ще има своето влияние и на личния фронт. Романтичната връзка, която не сте посмели да развиете поради страха от отваряне на истинските чувства, ще се премести на ново ниво, ако смеете да отворите сърцето си . В сферата на кариерата редица слънчеви затъмнения обещават сериозни постижения.

Благодарение на подкрепата на Юпитер, успехът е гарантиран! Началото на годината е най-благоприятното време във финансовия сектор. През ноември ще трябва да се постараете да постигнете това, което искате до края на годината.

Стрелец
Вие сте готови за критични ситуации от раждането. Освен това сте готови да направите всичко необходимо, за да разрешите тази ситуация. И какво ще стане, ако кризата свърши и обстоятелствата не ви натискат? Така че, вие сте свободни! Какво предпочитате да правите? Можете да измислите планове за бъдещето, да правите неща, които душата иска от дълго време, или да отидете на дългоочаквано пътуване.
Докато Сатурн бил в „Стрелец“, вие не сте имали момент на спокойствие. Сега е време да се изправите. В любовната сфера има несигурност. През първата половина на 2018 г. ще се колебаете дали наистина имате нужда от този роман. До края на ноември ще дойде ключовият момент – всичко, което се притесни, ще се провали, като дадете шанс да се подобри ситуацията.

В професионалната сфера всичко ще бъде наред. Ако имате възможност да поемете допълнителни отговорности през лятото, в никакъв случай не трябва да ги пропускате. Във финансовата сфера всичко е просто: търпението и работата ще се задържат! За свършената работа ще бъдете възнаградени, но не забравяйте да отделите достатъчно време за почивка.

Козирог
Винаги вярвахте, че постигнатите от вас цели са резултат от вашите усилия. Благодарение на подкрепата на Сатурн в Козирог, работата, извършена от вас през годината, ще бъде платена с интерес и за щастие няма да има никакви ограничения . Заслуженият успех трябваше да чака много дълго време. Обаче усилията не бяха загубени, всички цели ще бъдат постигнати и проектите изпълнени.
След няколко години ще изпълните напълно планираната програма и ще трябва да започнете да изграждате нови цели. Но отлагайте тези притеснения за по-късно и се насладете на зашеметяващия успех, който ще падне върху главата ви през следващите няколко месеца. В областта на любовта се очакват сериозни постижения. Ако досега сте били самотни, чакайте дългоочакваното второ полувреме. Ако вече сте в отношения, тогава ще почувствате колко бързо те стават все по-силни.

Като се има предвид колко сте близо до Слънцето на професионално ниво, радикалните промени не ви заплашват. Възможно е обаче да се върнете към обещаващи проекти, които не са били изпълнени досега. Това не е крачка назад, не. Вселената ви дава още един шанс да преминете вече научен ранен път и да подобрите резултата.

В действителност, това едва ли има значение за мащаба на целта, към която се движите бързо. Поради затъмнения във финансовия план годината ще бъде променлива. Но април ще ви изненада приятно!

Водолей
Що се отнася до Водолей, 2018 ще бъде година на промяната. Нека царственият хаос и объркването не ви плашат, защото можете да се справите с промените няколко пъти. Независимо от какъв аспект от живота, за който говорим, размириците през 2018 г. ще има във всички сфери от живота ви, като те ще дадат шанс да се промени нещо. Лунните и слънчеви затъмнения откриват нови възможности и дават тласък в правилната посока.
Заедно с промяната на възгледите, вашият личен живот ще се промени. Вероятно в настоящият роман вече сте израснали и узрели, след което можете уверено да продължите. И в сферата на кариерата ще има промяна. С Юпитер в горната част на хороскопа ще имате възможност напълно да се проявите.

Подкрепата от Юпитер не означава малко, така че не губете време за дребни неща, като изберете цел. Във финансово отношение 2018 г. ще бъде разточителна. Може би такива загуби са необходими, за да преосмислите себе си и вашите цели? Във всеки случай – живеем само веднъж!

Риби

През 2018 г. и следващите го са тясно свързани: тази година трябва да генерирате свежи идеи и да откриете нови хоризонти, а следващата година ще бъде посветена на въплъщението на всички планове. Благотворното местоположение на Юпитер и Нептун ще осигури безкраен запас от идеи, изпълнението на които ще доведе до страх от провал, тъй като през последните няколко години, сега и след това са били прашасали на тавана.
Но тази година Сатурн напуска и не смее да се намесва в изпълнението на планираните планове. Вдигнете очите си – пътят към върха е безплатен! Можете да се радвате, защото на личния фронт има значително възраждане. Пламъкът на тайни страсти ще се разпали повече, ако внимателно прикривате това, което се случва. В противен случай те ще изчезнат завинаги. Ако смятате, че не сте завършили старата приказка, не се лъжете – просто се опитвате да изключите неизбежното по всякакъв начин.

2018 ще ви донесе късмет в плана за кариера, защото в самото начало ще имате възможност да пристъпите напред, а в крайна сметка – шанс да се издигнете с още една стъпка. Основното е, че контролирате ситуацията и не се опитвайте да играете на сляпо. Март е най-атрактивното време от финансова гледна точка. Въпреки че през лятото ще получите парична награда, имайте предвид, че ще се борите за нея.
хороскоп за 2018 риби

Тук е най -точният хороскоп за 2018 г. ! Вярваме, че всичко ще се сбъдне, защото за мнозина тази година може да бъде най-добрата от много десетилетия. Ако досега сте били преследвани от трудности, тази година ще се справите с тях за една или две. И нека звездите да ви водят по правия път!

Източник: zajenata.bg

loading...